Afară cu PSD-ul din PSD!

Afară cu PSD-ul din PSD!
Like Tweet Pin it Share Share Email

Mare păcat că nu mai trăiește Nenea Iancu! Să fi văzut el ce se întâmplă azi, în Parlamentul României, ar fi avut suficiente subiecte de inspirație pentru a scrie în „Moftul Român – Revista spiritistă națională, organ pentru răspândirea științelor oculte în Dacia Traiană”.

După ce am fost intoxicați cu povești despre Soroș și multinaționalele degrabă iubitoare de profit, astăzi aflăm că principala problemă a guvernării se află în interiorul partidului de guvernământ. „Puciștii din interiorul PSD au dat valiza celor de la Rise Project”, declara unul dintre parlamentarii social – democrați, care mitralia acuzații la adresa celor care nu înțeleg să se alinieze în spatele liderului suprem. Așa că, în urma unei ședințe de partid, au fost înfierați doi puciști, nedemni de a mai fi alături de colegi, la înfăptuirea mărețului program de guvernare.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de prezență în interiorul PSD, Adrian Țuțuianu a fost aniversat prin…excludere. Născut în localitatea Malu cu Flori, destul de aproape de satul Haimanale – locul de origine a lui I. L. Caragiale, dâmbovițeanul social-democrat este cel care a fost înregistrat în timp ce-și exprima admirația față de câțiva dintre colegii săi. Citez: „Ministrul Economiei e atât de prost că nu poate asculta mai mult de cinci minute când cineva îi vorbește, Ministrul Muncii face parte din categoria celor care, dacă s-au așezat pe un scaun, sunt și ei mai deștepți. Mihai Tudose e un tâmpit, iar Dragnea e un condamnat politic care o să ia bătaie de la Johannis de-l zvântă”. Ce să mai zic? Curat-murdar, monșer!

Luptele pentru ciolan, din interiorul PSD, unde își mai așteaptă rândul, ca să fie sacrificați, Paul Stănescu sau Gabriela Firea, chiar nu m-ar interesa. Numai că ceea ce se întâmplă de câteva săptămâni încoace, îmi dă senzația că PSD încearcă, de fapt, să găsească vinovații pentru cea mai dezastruoasă guvernare post-revoluționară. Partidul de guvernământ pare să fi luat decizia: afară cu PSD – ul din PSD! Nici asta nu ar fi treaba noastră, a celor din opoziție. Doar că, mult prea preocupați de aceste bătălii interne cu scop numai de ei știut, PSD-iștii ignoră principala lor obligație: GUVERNAREA!

Stimați colegi și colege de la PSD, în locul acestei comedii pe care o oferiți românilor, nu ar fi mai potrivit să vă aplecați pe cifrele catastrofale care arată dezastrul economic pe care l-ați creat? Nu ar fi mai productiv să gestionați haosul pe care l-ați produs în sănătate, în educație, în justiție? Nu ar trebui, oare, să alocați timp pentru a atrage acele fonduri europene care ne sunt destinate și care zac la Bruxelles, din lipsă de proiecte? Și, dacă tot vă războiți în PSD, nu credeți că ar fi decent să ne aduceți la guvernare și niște oameni responsabili, care să aibă habar de domeniile pe care le păstoresc, în locul multora dintre marionetele pe care le păstrați în fruntea ministerelor, spre disperarea românilor, a specialiștilor, dar și a Bruxelles-ului, care constată că nu are cu cine sta de vorbă? Luptați-vă în interior cât doriți! Dar nu aveți dreptul să faceți din România principala voastră victimă, o victimă condamnată la haos și scandal. Nu aveți dreptul ca, în timp ce PSD-ul luptă contra PSD, românii să o ducă tot mai prost și să-și piardă speranța că vor fi vreodată tratați cu respect,  în țara lor!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns